OBVESTILO O PONOVNEM ŠOLANJU NA DALJAVO ZA 1.C IN 1.Č

Kot ste bili obveščeni, za vašega otroka z današnjim dnem zaradi visoko rizičnega kontakta z osebo s potrjeno okužbo, ponovno organiziramo pouk na daljavo. Pouk na daljavo bo potekal do vključno četrtka, 11. 2. 2021 za 1.č oddelek oz. do petka, 12. 2. 2021 za 1.c oddelek.

Gradivo posameznega dne bo razen danes (prejeli ga boste tekom dopoldneva, preko eAsistenta oz. spletne pošte), objavljeno en dan prej okoli 19. ure na spletni strani prvih razredov (http://1razredioskomendamoste.splet.arnes.si/), kot ste bili vajeni že do sedaj. Urnik bo prilagojen.

Ker si želimo, da bi z učenci ohranjali čim bolj pristen stik, bomo imeli videokonferenci, in sicer v torek, 9. 2. 2021 in četrtek, 11. 2. 2021, ob 9. uri. Namen videokonferenc bo obravnava določenih učnih vsebin in ohranjanje stika, zato prosimo, da ste ob prejetju povezave pozorni na to, kaj naj imajo učenci za določeno videokonferenco pripravljeno, saj bomo to zapisali v vabilu.

Poleg učne snovi bomo dopisali, kaj je potrebno fotografirati in poslati razredniku na elektronski naslov. Zavedamo se, da se pouk na daljavo razlikuje od klasičnega pouka v šoli in da veliko bremena nosite tudi starši. Verjamemo, da je nam vsem v skupnem interesu, da učenci v teh časih od pouka na daljavo pridobijo čim več, zato se bomo osredinili na bistvene stvari, ki jih učenci morajo spoznati in dobro znati tudi za nadaljnje šolanje. Svetujemo vam, da se držite vsakodnevnega urnika, saj bodo učenci s tem načinom obdržali šolsko rutino.

Prosimo, da se v primeru dodatnih nejasnosti ali težav, obrnete na razrednike, ki so dosegljivi na elektronskem naslovu ali eAsistentu. Učitelji se bomo potrudili, da bomo na vaša vprašanja odgovorili v najkrajšem možnem času.

Želimo vam uspešno šolanje na daljavo in upamo, da ostanete zdravi.

Učitelji 1.c in 1.č razreda

Ta vnos je bil objavljen v Objave. Zaznamek za trajno povezavo.