OBVESTILO O PONOVNEM ŠOLANJU NA DALJAVO

Obveščamo vas, da s četrtkom, 1. 4. 2021, ponovno začnemo s poukom na daljavo. Učno snov boste dnevno dobivali na spletni strani prvih razredov (http://1razredioskomendamoste.splet.arnes.si/). Gradivo za naslednji dan bo objavljeno en dan prej okoli 19. ure. Urnik vseh prvih razredov bo poenoten in je tudi objavljen na spletni strani prvih razredov.

Ker si želimo, da bi z učenci ohranjali čim bolj pristen stik, bomo imeli videokonference, in sicer v:

  • četrtek, 1. 4. 2021,
  • torek, 6. 4. 2021 in
  • petek, 9. 4. 2021.

Vabilo nanjo boste prejeli po elektronski pošti. Prva videokonferenca bo v četrtek, 1. 4. 2021, ob 9. uri.

Popoldanske govorilne ure bodo v torek, 6. 4. 2021, od 17.00-18.30. V primeru, da se jih želite udeležiti, to sporočite razredniku, ki vam bo določil termin in podal nadaljnje informacije. Vse tiste starše, ki ste se govorilnih ur že udeležili, prosimo, da prepustite prednost ostalim, ki priložnosti še niso imeli.

Fotografije izdelkov vaših otrok nam lahko posredujete na šolske elektronske naslove, ki jih najdete tudi na spletni strani OŠ Komenda Moste. Vsakodnevno vam bomo poleg učne snovi tudi dopisali, kaj je potrebno fotografirati in poslati. Moramo se zavedati, da se pouk na daljavo razlikuje od klasičnega pouka v šoli, zato se zavedamo, da veliko bremena nosite tudi starši. Verjamemo, da je nam vsem v skupnem interesu, da učenci v teh časih od pouka na daljavo pridobijo čim več, zato se bomo osredinili na bistvene stvari, ki jih učenci morajo spoznati in dobro znati tudi za nadaljnje šolanje. Svetujemo vam, da se držite vsakodnevnega urnika, saj se bodo učenci s tem načinom vrnili nazaj v šolsko rutino.

Učenci so v svoje šolske mape prejeli več različnih učnih listov, ki jih bodo reševali v času šolanja na daljavo. Vse dodatne informacije boste prejeli z učno snovjo na spletni strani. Prav tako so domov odnesli risalne liste in ostale likovne pripomočke, s katerimi bodo lahko nemoteno izdelovali likovne izdelke.

Prosimo, da se v primeru dodatnih nejasnosti ali težav, obrnete na razrednike, ki so dosegljivi na elektronskem naslovu ali eAsistentu. Razredniki se bomo potrudili, da bomo na vaša vprašanja odgovorili v najkrajšem možnem času.

Želimo vam uspešen začetek šolanja na daljavo in upamo, da se čim prej spet vidimo v šolskih klopeh.

Učitelji 1. razredov

Moste, 31. 3. 2021

Ta vnos je bil objavljen v Objave. Zaznamek za trajno povezavo.