OBVESTILO – ND (Različnost življenjskih okolij)

Spoštovani starši!

V sredo, 16. 6. 2021, bodo imeli učenci 1. razredov naravoslovni dan Različnost življenjskih okolij, v okviru katerega bo organiziran izlet na Primorsko. Učenci bodo spoznavali značilnosti primorskega sveta. Raziskovali bomo slovensko obalo, z ladjico opazovali morsko dno in si ogledali akvarij v Piranu. Odhod iz Most bo ob 8.00. Prosimo, da so učenci v šoli najkasneje ob 7.50.

V šoli bo ta dan zajtrk za tiste, ki so nanj naročeni, ostalim pa priporočamo, da zajtrkujejo doma. S seboj bomo vzeli dve šolski malici, kosilo pa bo za vse prijavljene učence na omenjeni dan odjavljeno.

Učenci naj imajo s seboj nahrbtnik, v katerem naj imajo dodatno pijačo, zdrav prigrizek (sadje), sončno kremo (prosimo, da jih namažete tudi že zjutraj pred odhodom od doma), pokrivalo za zaščito pred soncem in denar za sladoled (2€). Učenci naj bodo primerno oblečeni in obuti (športna obutev), s seboj pa naj imajo obvezno tudi rumeno rutico, masko, razkužilo in rezervna oblačila (majica, hlače, nogavice). Učenci naj imajo stvari shranjene v nahrbtniku, primerne velikosti, saj bodo morali vanj shraniti še malici, ki ju dobijo v šoli.

Stroški prevoza, dodatna malica, vožnja z ladjico in ogled akvarija bodo obračunani po položnici.
Predviden povratek v Moste bo okoli 18.00.

Moste, 11. 6. 2021

Učitelji 1. razreda

Ta vnos je bil objavljen v Objave. Zaznamek za trajno povezavo.